Bedrijfshallen

Bedrijfshal te Esbeek

Een compact bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit in totaal 4 units. Gebouwd in 2016, bouwtijd 3 maanden. Eén van de units is de huisvesting van Flexi Framing. De hallen worden in eerste instantie zonder inrichting aan de huurders aangeboden, de gewenste inrichting wordt in zeer korte tijd in met innovatieve profielen uitgevoerd. Besparing op kosten staalkonstruktie ten opzichte van de konstruktie in warmgewalst staal zoals dit in eerste instantie in gedachten was: ruim Euro 20.000,00.

Bedrijfshal te Genk

Mocht er getwijfeld worden aan de mogelijkheid van het toepassen van rolbruggen: ook dit is bij Flexi Framing geen enkel probleem. Bij deze bedrijfshal in Genk zijn 2 stuks loopbruggen met een draagvermogen van ieder 25 ton ingebouwd. Op de laatste foto worden de loopbruggen getest op draagvermogen. De test werd glansrijk doorstaan.

Bedrijfshal te Hengelhoef

Dit lijkt een gewone bedrijfshal, maar de kritische kijker merkt op: geen windverbanden! Visueel geeft dit een rustig beeld, en ook stabiliteits-technisch blijkt dit bij Flexi Framing mogelijk.