Speciale projecten

Windtunnel te Hasselt

Een bijzonder project is de windtunnel die speciaal ontworpen en gebouwd is voor wielrenners. In deze windtunnel kunnen wielrenners specifiek trainen op een optimale zithouding voor gebruik bij tijdritten en normale etappes. Alle afwijkingen kunnen specifiek worden geregistreerd, wat wielrenners helpt de top te bereiken

Brug voor Genie van de Koninklijke Landmacht

De Genie van de Koninklijke Landmacht is bezocht om het systeem te ervaren. Op de aanhangwagen een aantal profielen, platen en bevestigingsmiddelen om een brug te maken. Niet op basis van tekeningen, de informatie was opgeslagen op en iPad. In enkele uren tijd stond de brug, kon er een auto over heen rijden, en werd de minimale doorbuiging gemeten. Daarna kon de brug gedemonteerd worden, en al het materiaal ging retour naar de eigen bedrijfshal. Een dergelijke snelle montage en demontage kan bij Defensie van groot belang zijn.

Vliesgevel kantoorgebouw

Het prijskaartje van een echte aluminium vliesgevel viel de opdrachtgever sterk tegen. Of dat niet anders zou kunnen. De uitvoering in ons systeem bleek de ware oplossing. De opdrachtgever bespaarde flink op deze geveluitvoering.